کتاب برادران دروغین منتشر شد

2025/01/06
315 بازدید
کتاب برادران دروغین منتشر شد

نویسنده: احـد فرامـرز (قراملكی)

نشر: بینش نو

درباره کتاب

برادران دروغین در دوره ساسانی به دوگانِ فضیلت و رذیلت یا نیک و بد گفته می‌شد که به‌سبب همانندی فریبنده‌شان درآمیخته می‌شوند، مانندِ گفتگو و ستیز کلامی. برادران دروغین سبب تیرگی و آشفتگی زبان، ذهن، و مواجه‌ی فرد با پدیدارها و رفتارها می‌شود.

دوگان‌های مشتبه بستر فریب نهانِ خود و دیگران و از عوامل نقاشیِ فریبنده از خود و دیگران‌اند. کنشگر با قصد انجام رفتار نیک به دام کنش بدِ نیک‌نما می‌افتد و تماشاگر کنش نیکِ بدنمای کسان را بد می‌بیند. بسیاری از دو‌راهه‌های اخلاقی از درآمیختن برادران دروغین برمی‌آیند.

مهارت جداکردن برادران دروغین اثربخشی ارتباط درون‌شخصی و بین‌شخصی را افزایش می‌دهد. در این اثر با مرور رایج‌ترین برادران دروغین، سه الگویِ درختی، جدول حضور و غیاب، و هرم تشخیص مصداق برای جداکردن آن‌ها ارائه می‌شود.

برای خرید و یا دانلود بریده ای از کتاب کلیک کنید

دیدگاه خود را بنویسید